"En principi els problemes del poble no sé per on agafar-los. El poble es troba molt desatès en tots els sentits".







 

 

Comencem aquesta ronda d’entrevistes amb els candidats i candidates a la batlia de Capdepera, fruit de la col·laboració entre la web Cap Vermell i el podcast Órbites.  Farem les mateixes preguntes a tots cinc candidats que se presenten a les eleccions municipals a Capdepera el proper 28 de maig.  Les publicarem en format àudio i escrites.

- Parlem amb Antonio Rodríguez, cap de llista d’Unides-Podem i comencem demanant-li que es presenti, qui és Antonio, a què es dedica, etcètera?

- Bones, som Antonio Rodríguez Urbano. Som treballador d’Hosteleria i també vinc del sindicat, som de fora,  de Granada,  i em presento a les eleccions per guanyar, com tots.

- Què ha estat el que ha motivat a Antonio Rodríguez a presentar-se en aquestes eleccions com a cap de llista d’Unides-Podem a Capdepera?

- El motiu pel qual me presento és que hem estat parlant tota la gent que hi ha darrere meu i no ha quedat remei que m'hi presentés jo.

- Quines serien, per Unides-Podem de Capdepera els principals problemes que té aquest municipi?

- En principi els problemes del poble no sé per on agafar-los. El poble es troba molt desatès en tots els sentits.

- Quins serien els principals punts, aspectes i propostes que destacaria vostè del programa electoral d’Unides-Podem?

- Del programa d’Unides-Podem destacaria habitatges per la gent que ve de fora i la Sanitat, que els Centres de Salut tinguin metges suficients, amb pediatres... Aquests són els principals.

- I si Antonio Rodríguez arribés a la batlia quines serien les seves inversions prioritàries?

- Si arribem a la batlia el principal seria arranjar el poble un poc, endreçar-lo  perquè davant  tothom que ens visita no donem la mida.

- Si per governar necessiteu pactar amb altres partits, quins serien les prioritats d’Unides Podem?

- Si per governar necessitem pactar els preferents són partits d’esquerres, això està molt clar.

- Per acabar ens agradaria saber quines expectatives té Unides-Podem i saber si n’Antonio  Rodríguez s’atreveix a fer una “porra” dels resultats electorals del proper 28 de maig?

- De les expectatives que tenim no puc dir res, crec que és millor que surtin les eleccions i després ja parlarem.

Presentació de la candidatura de Antonio Rodríguez a la batlia de Capdepera per Unides-Podem


I aquesta ha estat, amic i amigues, la conversa amb Antonio Rodríguez candidat d’Unides-Podem a les eleccions de 28 de maig a Capdepera, a qui l’agraïm que haig volgut participar en aquesta entrevista.