Un jugador format al planter de l'Escolar que ha fitxat pel Mallorca juvenil de divisió d'honor.





Es tracta d'un jugador de la quarta generació de l'Escolar besnét de Pascual Fons (és sabater). Amb en Miquel són quatre les generacions que han format part de l'Escolar, Pascual Pons (Besavi), Pep Genovard (espòs d'Ángela filla de Pascual), Bernat i Pascual Martí (néts de Pascual) i ara Miquel (besnét)

El currículum de Miquel és el següent:

  • El 24 d'abril va complir els 17 anys.
  • Als tres anys va començar a l'escoleta de l'Escolar, prenbenjamin, benjamí, aleví, primer any d'Infantil jugà amb l'equip de Capdepera.
  • El segon any d'infantil, cadet i primer any de juvenil amb el Manacor.
  • Ara, en la seva segona temporada de juvenil, amb el Mallorca de divisió d'honor, (màxima categoria del futbol juvenil espanyol).
  • Amb el Manacor en el seu segon any de cadet (2017-2018) amb els seus 31 gols va ser el màxim golejador de l'illa en la seva categoria.
  • En categoria de cadets va jugar amb la selecció balear i la temporada passada essent el seu primer any de juvenil, jugà amb la selecció Sub 18 on hi competeixen jugadors de primer i segon any.

Foto 1- Pellicer i Ginard a l'Escolar



En la conversa que vam tenir amb ell ens va contestar el següent:

Quina diferència jugar a Capdepera a la de jugar a Manacor?

No hi ha molta diferència pel que fa a entrenaments la diferència la vaig trobar que a Capdepera estava acostumat a guanyar gairebé tots els partits i obtenir fins a quatre títols de campions i a Manacor ja t'enfrontes a categories superiors i vas perdent algun partit. Categories en què competeixen equips de primer nivell clubs que tenen selecció dels millors jugadors de l'illa com el Mallorca, S. Francesc, Baleares, Constància, etc.

Recordes als entrenadors que vas tenir a Capdepera?

Pep Fuster, Manolo Quadrat, Bernat Martí, Pascual Martí, Miquel Àngel de Son Servera i José Luis Triquero, dels quals guardo un bonic record van ser els primers que em van ensenyar.

El teu lloc al camp?

Sòl jugar al lloc que més m'agrada i és el de banda dreta en atac, algun partit em col·loquen de davanter centre.

¿Qualitat que et falta per ser jugador més complet?

El que més em falta perfeccionar és la rematada de cap.

Els teus millors qualitats?

La lluita mai dono pilota per perduda, velocitat i el xut a porta.

Objectius?

La meva màxima il·lusió seria arribar a ser jugador professional.

Foto 2 - Amb el Manacor


Comentari- El treball que s'està fent en el Escolar pel que fa a formació no va massa desencaminat, a hores d'ara hi ha quatre jugadors de Capdepera en categoria divisió d'honor juvenil, si mirem la proporcionalitat amb Manacor Quants n’hi ha a la  divisió d'honor a la ciutat de les perles?

BEST



 


Foto 3- Amb la selecció







Foto 4- el segon acotat per l'esquerra






Best