Divendres 23 de gener a les 21h  Jean-Marc Serrano presenta  al teatre de Capdepera  Lucha de titanes.

Un solo de dansa molt especial. Per saber-ne més l'hem entrevistat


Què és Lucha de titanes? Que vols transmetre amb aquesta obra?Què veurem els qui venguem a veure la dansa?

Lucha és un solo de dansa, un poc diferent de les altres peces que he fet abans perque , en aquest cas, vull tractar el tema de la transformació com una utopía.

Quin temps de preparació t'ha duit? Com ha estat aquest procés de creació?

La idea de fer un solo va començar a l´any 2010-2011, així que ja fa uns 4 anys!

En aquesta peça actúas sol. Què és el més dificil?

Lo que jo he fet, fer una peça gairabé tot sol, crec que és més difícil. Ballar amb una altre persona és diferent, no diria que més o menys dificil.

Sempre utilitzes molts recursos audiovisuals. Quina funció tenen a la teva obra. Entens la dansa sense aquests recursos?
 
Els audiovisuals m´interessan molt perque, en la meva feina són com una veu en “off” que xerra en es públic. De vegades, també és un recurs técnic per iluminació.

Les audiovisuals són un element més de sa meva feina com coreógraf/creador, igual que la música, la paraula o els objectes.Aquesta obra l'estrenares a Es Baluart fa dos mesos. Quines sensacions reberes del públic?

Crec que bona, la gent és va entusiasmar després d´haver vist una obra de dansa molt diferent a lo que convencionalment s´enten com a dansa.


L'entrada és gratuïta, perquè? Després de la funció planteges un diàleg amb el públic. Forma part de l'obra? Què els diries perquè es quedàssin?

L'entrada és gratuita perque he estat traballant, durant tot el temps de la creació de Lucha de titanes, tant en és teatre, com al centre Cap Vermell, inclús al gimnasi de s´alzinar (on per cert, hem varen robar l´ordenador i vull aprofitar per dir-li: que ho disfrutis, beneit!)

Quins projectes tens a curt i mig termini?

Bé, ara mateix l'idea és continuar durant un temps amb Lucha. M´agradaria fer unes versions de la peça en diferents idiomes: anglès i francès.
També esteim acabant l´edició d´un video-clip musical d'una artista  que es diu: Laetitia Velma i el tema: “n´est mes dit pas”
Teniu tota l'infpormació a:
 
Quanta Art /Jean-Marc Serrano Deladoey.
(0034) 617-087422
http://decubitosupino.wordpress.com