Jeroni Adrover i Gonzalo Butler finalistes

Laura Bou guanya el sorteig Una glosa per Sant Antoni 2015

La foto del dimoni damunt el tractor ha obtingut el primer premi que consisteix en  un lot de productes santantoniers donat per Distribucions Llevant, una serigrafia de Gustavo i un lot de llibres de Cap Vermell.

Les deliberacions del jurat s'han allargat massa. I per això vos demanam disculpes. Esperam haver après la lliçó i que no torni passar.
A continuació teniu les fotos finalistes de Jeroni Adrover i Gonzalo Butler respectivament que obtindran una serigrafia de Gustavo i un lot de llibres de Cap Vermell cada un.

Tots els participants poden passar a partir de dilluns per la sabateria Ca na Rafela per cercar els seu mocador santantonier per l'any que ve.

Enhorabona a tots els participants i, en nom dels patrocinadors i de l'Obreria de Sant Antoni moltes gràcies per la vostra participació.
També dir-vos que el sorteig de Una glosa per Sant Antoni 2015 ha tocat el canvi d'oli al taller Can Xisco a Laura Bou per la seva glosa

                       Nosaltres som de Capdepera
                       Sant Antoni volem celebrar,
                       i com som gent molt festera,
                        a tots vos volem convidar.

                         Ara que són temps difícil
                         a final de mes costa arribar,
                         gaudim dels dies de festa
                         això ningú ens ho pot llevar.

                                               Laura Bou. Sa Cuineta.

                                     

Tots els participants en les gloses tenen també un mocador santantonier a Ca na Rafela     Molts d´anys i visca Sant Antoni !!!!!!!!!!!!!!!