'Els qui ningú vol', la Banda de cornetes i tambors i la Banda de Música de Capdepera anuncien la festa i el pregó

Roda el món i torna al born, diu la dita. Ja hi tornam a ser!  Va dir l'altra. Comencen les festes del patró  de Cala Rajada, Sant Roc.

Visca la festa en temps de feina! 




Les festes de Sant Roc, de Cala Rajada, han començat i  així arranca un mes festiu que enllaça les festes de Sant Roc i Sant Bartomeu. El dilluns 7 d’agost, s’encetà la festa amb un programa molt similar als altres anys (d’això podem comentar que l’equip de govern i la seva regidora de festes, no ha tengut el temps necessari per modificar, el modificable).



Puntualment a les 20h s’inicià un concorregut passacarrers des de el centre Cap Vermell, donant una volta per diferents carrers i tornant a la mateixa plaça de partida. El recorregut va ser amenitzat pels coneguts “Els que ningú vol”, pel Centre Cultural Banda de música de Capdepera i per l’Agrupació de Cornetes i Tambors de Capdepera.



Arribats a la plaça del Centre Cap Vermell el pregoner (enguany pregonera) Noemí Dalmau Fuentes, va pujar al remolc del tractor d’Els qui ningú vol, per fer el seu emotiu pregó (per cert, en castellà), mostrant la seva visió del poble i la seva experiència personal com a persona nascuda a Cala Rajada i vinculada sempre amb la música. El podeu escoltar llegir íntegrament a una altra notícia.



Acabat el pregó, com no, amb un sentit “Visca Cala Rajada”, va encendre la traca que marca l’inici de les festes.



Com sempre, l'àlbum més gran i preciós de les festes el trobareu al facebook de Cap Vermell
https://www.facebook.com/media/set?vanity=capvermell.org&set=a.777225554409875


Si hi eres, segur que hi surts!