Diumenge, 18 d’agost, va tenir lloc ala XXXVI edició de la Cursa de Sant Bartomeu, amb carreres per a nins i nines de distintes distàncies, la cursa popular de 6,5 km i la de marxa nòrdica de 6,5 quilòmetres. Totes les carreres per un circuit  urbà. A Esports trobareu la informació detallada de les curses, els resultats i els pòdiums.





A la plaça de la Constitució va tenir la tradicionals festa d’Aniversari dels socis de l’Associació  Ca Nostra. Enguany s’homenatjà als socis de l’any 1931, es adir  l’aniversari dels socis que enguany compleixen 88 anys, amb un sopar a la plaça amb tots els socis i els seus familiars.







Els premiats d’enguany són Margarita Terrassa, Maria Fernández; Bàrbara Sirer; Maria Flaquer, va recollir la seva filla; Gabriel Garau; Margarita Gili i Dionisio Granado que se’n varen emportar uns detalls de part del consistori, del Club “Ca Nostra” i de La Caixa. La vetllada va comptar també amb l’actuació de la coral Gabellina i amb la presència del batle, Rafel Fernández, i la regidora Mónica Viejo.









 
La jornada festiva acabà amb l’actuació d’Aires Gabellins. Un any més la plaça del Sitjar, dins el marc de les Festes de Sant Bartomeu, va acollir la Mostra de ball de Bot de les agrupacions de Capdepera. Enguany va ser el torn de l’Agrupació Aires Gabellins.

Malgrat les dificultats i entrebancs d’alguns membres de l’agrupació (entre ells el seu director Climent Crespo) que impossibilitaren els assajos i la preparació amb normalitat, tots ells feren un gran esforç i conformaren un programa i un repertori variat, que ball darrera ball, acompanyats del sons i cants dels sonadors (que també mancats dels habituals tenien músics convidats), feren una vetllada lluïda a una nit no gaire calorosa, amb la plaça plena de gent, que va sabre premiar l’esforç.




Acabada la mostra de ball de l’Agrupació Aires Gabellins de Capdepera es va donar pas al ball obert amb el grup de Sonadors de Jotes i Mateixes de Capdepera format per Pep Vila, Maria Llull, Catalina Alzina, Àngels Alzina i Elionor Gómez-Quintero substituint a la lesionada Maria Antonia Sureda, com ja és costum en acabar totes les Mostres de ball de bot que es fan a Capdepera (des de fa més de 9 anys, com va recordar en Pep Vila).











Per Molts Anys a balladors i sonadors!!!