Dijous, 15  d’agost va tenir lloc el sopar solidari, enguany organitzat per Som aquí gabellins, en el moll de Cala Rajada.  El sopar celebrat poc abans d’acabar les festes de Sant Roc, ja fosquet, va  ocupar bona part de l’esplanada del moll de Cala Rajada. Fins enguany  aquest sopar l’organitzaven “Voluntaris de Mallorca” que han passat el testimoni  a l’associació  “Som aquí gabellins”





Se serviren 350 racions, el límit que s’havien posat els organitzadors, a base de pa amb oli amb embotits i formatge, acompanyat de gelat i ensaïmada per les postres. Aquestes 350 racions resultaren insuficients per a la gent que comparegué al moll, a darrera hora, sense tiquet. Enguany, també com a novetat, els tiquets es venien anticipadament.





Com hem comentat, l’esplanada del moll , com es costum els darrers anys, estava plena de comensals gaudint d’un ambient molt agradós.

Som aquí gabellins agraeix la participació al sopar, l’ajuda dels col·laboradors que feren possible el bon funcionament de la vetllada, així com l’esforç per seguir treballant amb aquest col·lectiu i aconseguir nous reptes.

 

Acabat el pa amb oli solidari, i per amenitzar la vetllada, poguérem gaudir de l’espectacle  ofert per les alumnes de l’escola de ball Stylo dirigida per na Claudia Suiter. Com cada any, l’espectacle va tenir una acurada posada en escena de les coreografies i un vistós vestuari adequat a cada peça musical. Unes magnífiques actuacions, des del grup de les  més petites a les joves,  que mostraren l’alt nivell i la dedicació de les ballarines. De fet el públic va saber reconèixer aquest treball amb els seus aplaudiments i entusiasme després de cada actuació.











En acabar la funció, Claudia Suiter  agraí al públic  la seva presència i  a les seves alumnes l’esforç i dedicació, fent especial menció  a les ballarines que per raons d’estudis deixen les classes enguany.