inici

Cap Vermell

Fests de Sant Roc 2016 /1/ Festa esportiva i espectacle de flamenc

Les festes de Sant Roc calenten motors


 
Les festes de Sant Roc han començat amb les inauguracions de les exposicions del Centre Melis Cursach i Cap Vermell, la presentació dels vitralls de GUSTAVO a l’Església, el concert de Lenny Zakatek... de les quals us hem informat en aquestes planes.

Dia 8, des de les 17 a les 20 hores, a la plaça dels Pins hi hagué la jornada de l’esport i de l’activitat física. Per aquest motiu es va celebrar una diada esportiva a la plaça dels Pins, emmarcada dins el projecte “Mou-te amb Capdepera Activa”. Els assistents varen poder practicar diversos esports com escalada, skyline, zumba, o capoira, entre d’altres, així com jocs infantils per als més menuts i un circuit de psicomotricitat. 

Aquesta diada va estar organitzada pel Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera amb la col·laboració del Consell de Mallorca amb l’objectiu d’inculcar l’exercici físic com a element del benestar personal.Per la nit, també a la plaça dels Pins, hi  hagué un espectacle de flamenc a càrrec d’Alma del Sur. La festa congregà una bona quantitat de públic que gaudí dels balls i coreografies executades  amb el bon quefer d’aquest grup de ball flamenc.
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar