La primera jornada de les festes de Sant Roc acabaren passades per aigua.
L'exhibició de judo i de Hip-hop se traslladaren al local del Reshinkan i al CCV




Resulta mal de creure. Amb un mes de juliol molt sec i calorós i un mes d'agost que no quedava enrere, pel que fa la calor, en la primera jornada de les festes del patró de Cala Rajada la pluja ha estat la protagonista.

Com ja us hem informat tot d'una que hem rebut l'avís el cercaviles i el pregó s'han ajornar per dimarts a les 19 hores. Els altres actes prevists, judo i hip-hop, s'han traslladat a locals tancats.

 

Així la mostra de judo, que cada any organitza el Club Reshinkan, s'ha realitzat a l'interior del local del club, al carrer Sant Andreu. Amb les primeres gotes han desmuntat els tatamis de la plaça dels Pins i han hagut de adaptar-se a l'espai, realitzant l'exhibició prevista al seu local. 





Després de l'activitat els participants hen rebut un obsequi com a recordatori de la mà de Pere Terrassa, regidor d'esports de l'Ajuntament de Capdepera i de Pep Mascaró.



Com hem dit el pregó, enguany a càrrec d'Andreu Gutierrez, s'ha ajornat. Quan hem arribat al Centre Cap Vermell per a confirmar la notícia ens ha comentat amb l'humor que el caracteritza "Me sap greu, però heu arribat tard. Ja he acabat!". No hi ha res com prendre les coses amb una bona rialla.



Els membres de la banda de Cornetes i Tambors, també eren al seu lloc quan ha començat la pluja. Tots han esperat pacientment l'avís de suspensió del passacarrers.



La jornada festiva acabà amb la mostra de Hip-Hop del gimnàs Capricho. Estava previst que es duria a terme a la plaça dels Pins, però s'ha traslladat a l'auditòri del Centre Cap Vermell.
L'auditori es va omplir de gom a gom, per a veure els balls i coreografies que havien preparat les alumnes del Capricho Club. Aquí teniu unes imatges de les actuacions:















Us convidam al cercaviles i pregó,  el proper dimarts dia 11, a les 19 hores. Després se celebrarà el sopar solidari en el moll de Cala Rajada.