Obreria i dimonis parlen amb els joves sobre el consum d’alcohol a les festes de Sant Antoni



 Dos dimonis, una representació de l’Obreria de Sant Antoni de Capdepera i la regidora de Festes, Carmen Corraliza, han visitat aquest matí l’IES Capdepera per parlar amb els alumnes sobre un dels problemes més freqüents de la festa de Sant Antoni: el consum d’alcohol.


Al pati del centre el portaveu dels dimonis ha recordat als joves la importància de la festa al municipi i de quina manera conserva-la per a les properes generacions. Dins aquest context ha fet referència a les begudes alcohòliques que any rere any augmenten la seva presència, sobretot entre els menors de vint anys. També ha parlat de la venta i consum d’estupefacients enmig de la festa. Ha dit que els membres de l’Obreria, regidors, policia, protecció civil i dimonis seran a la festa i que els hi poden demanar ajuda si tenen algun problema d’aquest tipus.



S'ha parlat dels canvis produïts a l'Obreria, el pla inicial de les festes, millora de l'imatge de les festes de Sant Antoni i ha conclòs animant  a participar de forma sana a la festa i s'han acomiadat.

Per acabar ha demanat respecte per a tots els que fan possible la festa de Sant Antoni i un comportament adequat per poder gaudir-ne durant tots els dies, 16 i 17 de gener a Capdepera i 18 i 19 a Cala Rajada.