Les escoles acaben el primer trimestre i inicien les vacances de Nadal. A més de donar els butlletins amb les primeres"notes" del curs, aquest acomiadament temporal arriba molt influenciat per les properes festes. Així, en el nostre municipi, a les diverses activitats que s'organitzen (festivals, concerts de nadales, decoració de les aules i passadissos...) hi trobam la visita del patge o ambaixador dels Reis, que suposa el pròleg d'una de les festes més viscudes pels nins i nines: Els Reis.

L'ambaixador dels Reis va visitar  les escoletes de Capdepera i Cala Rajada, on va ser molt ben rebut pels nins i nines més petits, que l'entregaren les seves "cartes".
Aquí el tenim a Capdepera, a l'escoleta Es Ferreret:





I a Cala Rajada, a l'escoleta Eriçons:





L'ambaixador també visità les escoles de Primària, el darrer dia de classe.





A s'Alzinar seguiren la tradició d'anar a l'església de Sant Bartomeu a cantar les nadales. Com cada any, el recinte quedà petit per a alumnes i familiars dels infants que hi assistiren. Així i tot, cal dir que el concert va ser ràpid i els canvis de grup àgils. Cada nivell, des d'Infantil de 3 anys a 6è de Primària, cantà una cançó







Tampoc no faltà la xocolata, aportat per l'APIMA, ni coques i ensaïmades que aporten a les respectives aules les mares i pares d'alumnes.



A s'Auba tenien previst anar a cantar nadales al Centre Cap Vermell, però el mal temps obligà a fer l'activitat en el mateix centre escolar. 

Ara per ara no disposam de cap imatge d'aquesta activitat, només de les mares preparant la xocolata. En tenir-ne, les afegirem a aquesta notícia.