Gabellí de naixement, d'arrels i de cor, serà el pregoner del Mercat Medieval de Capdepera.




Amb ulls d'emoció i sentiment d'alegria ha rebut la notícia de l'encàrrec tan important que li han encomanat: la tasca de ser la persona que obri els actes del Mercat Medieval d'enguany.

Llucià ha sigut el president de la banda de música de Capdepera en els darrers 25 anys, però també és un home de família, casat i enamorat de na Marisa Nebot (de Sa Merceria Ca Na Marisa). Junts formaren una família. Són els pares de na Núria i n'Arnau i padrins de na Laia, na Neus i n'Ona.

Dels primers mercats medievals recorda l'espectacularitat dels carrers engalanats, de l'emoció de la gent i de l'esperit que envoltava el Castell i els seus carrers, de la transformació de Capdepera en una vila medieval.
I ara, en què ja és pare i padrí, vol viure el mercat medieval amb una il·lusió renovada, de poder participar de la festa amb les seves tres netes, a les quals, tot i ser petites, els vol fer partícips de les seves arrels gabellines i d'una fira tan arrelada al nostre municipi.

Ens conta que dins casa sempre hi ha hagut tradició per la cultura i sobretot per la música, i que ho ha volgut traslladar a la seva filla i al seu fill, i que espera que les seves netes també puguin dur la música dins la sang, i amb aquest desig viu el dia a dia en família, unió i passejant pels carrers i carrerons de Capdepera.

El Mercat Medieval de Capdepera és una de les cites més importants del calendari cultural de l'illa de Mallorca. Enguany, el mercat se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de maig i comptarà amb una gran varietat d'activitats i espectacles que transportaran els gabellins, gabellines i a tots els visitants a l'època medieval.

Llucià Serra serà l'encarregat de donar el pregó d'obertura del mercat medieval, que tindrà lloc el divendres dia 19 de maig, a les 19 h a la capella del Castell.

En nom seu i de tota la seva família vos desitgen un bon i gran Mercat Medieval 2023.