Divendres matí, més al·lots que mai



El matí del divendres del Mercat Medieval esta reservat a les escoles, per bé que de cada vegada més sembla un dia afegit a l’activitat comercial. Són pocs els artesans que preparen tallers, la qual cosa dona més valor als qui encara ofereixen i mostren la seva fenia. Però així i tot resulta un dia agradós per poder gaudir de degustacions, passejar amb tranquil·litat pel castell, jugar amb els jocs tradicionals, veure les aus, visitar la capella i gaudir dels espectacles d’animació. 


Com sempre,  les escoles, institut i escoletes del municipi participat organitzant petits grups que voltaren amunt i avall, fent tallers i berenant d'un pa amb oli ofert per l'Ajuntament.  Cadavegada són menys els al·lots que no saben fer un pa amb oli. I com cada any l'oli és gabellí gràcies a l'aportació de la producció pròpiade les Cases de Son Barbassa.





Les escoles que han participat són CEIP S'Auba i CEIP S'Alzinar, IES Capdepera, Escoleta Eriçons i Escoleta Es Ferreret, però també són fidel a la cita els usuaris de la Residència de San Font de sa Cala i del Centre de Dia de Cala Rajada. Però també hi compareixen altres escoles que s'afegeixen a la visita al Mercat.







Enguany hi ha devers 130 paradetes, de les quals, més o manco una trentena són artesans: fang, llata, siurells, llana, neules, treball en plata, ferrers... entre d'altres, també hi ha aus rapinyaires al Castell. 
 

Ara a gaudir del Mercat Medieval 2108. Us deixem algunes imatges...