El redactor i fundador d'aquesta revista donarà el "sus" al Mercat


Després d’anys presentant el pregoner del Mercat Medieval, enguany l'hauran de presentar a ell, perquè Jaume Fuster és l'elegit com a pregoner del Mercat Medieval 2016. 

Comenta que són tants d’anys de Mercat Medieval i de pregoners que haurà de pensar que dir del Castell, i explica que quan el batle li ha convidat a fer un café ha pensat que enguany hauria de tornar a ser el presentador. La sorpresa ha estat grata quan Fernández li ha dit que ell era el pregoner.

Jaume és conegut pel poble de Capdepera per totes les seves facetes: escriptor, cuiner, pintor, cantant... i padrí. Com ja hem dit altres vegades, aquells que gaudim compartint amistat amb Jaume, el qualificam d'home renaixentista. Capaç d'excel·lir amb senzillesa en tot allò que es proposa. Sabem de la seva capacitat en el maneig de la paraula, prosa o vers, podem recordar les seves gloses, els seus poemes o les seves narracions. Quan a la música, hi ha cançons que el poble s'ha fet seves i les ha convertit en vertaders himnes del municipi. Si parlam de gastronomia, és un vertader xef rere els fogons. En qüestions esportives, tots recordam els seu passat com a corredor o ciclista. Pel que fa a la seva capacitat social per engrescar a grups de persones al voltant d'un objectiu no hem d'anar més lluny d'aquestes pàgines o de les festes del Carme....i tantes altres qüestions que hauriem d'esmentar. 

No de bades el passat mes de desembre rebé el prestigiós premi 31 de desembre que atorga l'Obra Cultural Balear.

Enhorabona, Jaume!. Esperam amb delit les teves paraules dia 13 a la capella del Castell.