Molta animació pel Castell i carrers de Capdepera 


 

Malgrat us arribi una mica tard no volíem deixar d’oferir-vos un comentari de com va acabar el Mercat Medieval amb una breu crònica i imatges del diumenge.

Afortunadament el temps acompanyà i els carrers del recinte s’ompliren de visitants i els firaires pogueren vendre els seus productes.  Com dissabte, hi va haver diverses actuacions d’animació de carrer  i espectacles. No faltà el cercavila amb xeremies flabiols i tamborinos, de la mà dels xeremiers del Puig de Sa Font, petits espectacles itinerants, cercaviles temàtics, microteatre, malabars...tot per donar color al Mercat.

Al capvespre cal ressenyar el cercaviles de la Banda de Música de Capdepera des del Castell i el concert Medieval de cloenda a càrrec de la Coral Gabellina i l’Estudi de dansa Stylo.




Així com avançava l’horabaixa  el nombre de visitants anà baixant, no sabem si el futbol va tenir res a veure, però va minvar considerablement el fluix de persones que circulaven pel carrer.

 

  

Com a l’edició de l’any passat Batucap va posar el punt i final, mentre alguns artesans començaven a tancar les paradetes.

En general, un bon Mercat amb els seus encerts i coses a millorar.



Nota:
Per una errada informàtica aquesta notícia no s'activà en el seu moment.