Un temps, gairebé primaveral, acompanyà al Reis en el repartiment de regals




Com cada any, dia 6 de gener, els nins i nines del poble s'aixequen d'hora i esperen amb nirvis i il·lusió la visita dels Reis d'Orient. A tots els carrers els menuts van vorera a dalt i vorera abaix, fins els cantons per guaitar. Una vegada més els Reis Mags i els seus ajudants arriben a cada casa del municipi a cavall o a peu per repartir els regals demanats i esperat amb impaciència. Moltes famílies se reuneixen i fan l'espera conjunta, així la festa és més grosa. 

Durant tot el matí un gran equip humà se mobilitza perquè la tradició i l'il·lusió de grans i petits perduri any rere any. El repartiment de joguines casa a casa, amb els Reis a cavall fan de Capdepera un poble especial. 

Ara queda el cap de setmana per estrenar les juguines abans de començar l'escola.

Us oferim unes imatges del repartiment a Capdepera i Cala Rajada, entre les desenes que hem fet o que ens han fet arribar. Totes tenen un denominador comú: les cares d'alegria dels infants.

Una vegada més, i no ens cansarem, hem d'agraïr a tots els voluntaris i col·laboradors de la Comissió que fan posible la festa.

Capdepera: 























Cala Rajada:





























Extraradis: