Dijous, 4 de juliol, el programa de els festes del Carme oferí un dels actes consolidats en els darrers anys, el showcooking en la que un cuiner del municipi presenta un plat.  En Xisco Campins va fer de presentador de l’acte

Enguany l’encarregat d’elaborar un plat ha estat el cuiner Jaume Miralles Flaquer de Mar & Mar Events, qui preparà un “Tàrtar de tonyina vermella”. Un plat de tonyina acompanyat de amb una salsa i diversos acompanyament. 

A més d’explicar la recepta va fer uns interesants comentaris de la tonyina i dels ingredients que du el plat, explicant les seves característiques i com es poden tractar a la cuina, facilitant la interacció amb el públic present. Una presentació ben divertida i entretinguda que agradà força.
 

En Pau Vives Llissa de “L’hort de can Llissa” va participar explicant les característiques  algunes verdures i fruites emprades en el plat.
 

El públic, al voltant dunes cent persones, ocupà les escales d’accés al moll i les cadires ubicades als laterals.

Membres de l’Associació de les Festes del Carme, seguint les instruccions d’en Jaume van muntar els plats de degustació que pogué assaborir el públic assistent.
 



Ja fosca tingué lloc el concert inaugural de les XXV Serenates d’Estiu de Cala Rajada als jardins de sa Torre Cega de la Fundació March, organitzades per les Joventuts Musicals de Capdepera. El primer concert del programa anà a càrrec del pianista Roberto Rúmenov, jove intèrpret búlgar que oferí obres de F. CHOPIN: estudis, nocturn, ballada, scherzo, sonata. En breu publicarem una crònica del concert.