Molta calor, bona participació i gran efectivitat.Una de les activitats més compromeses amb el medi ambient de les Festes del Carme són les Jornades de Neteja Litoral. Enguany s'ha arribat a la vuitena edició i ha comptat amb una bona participació de voluntaris entre els que han anat a peu per la costa i els bussejadors i apneïstes que han recollit residus de dins la mar.

Aquesta feina organitzada per la Comissió de Festes s'ha pogut dur a terme gràcies a l'ajuda dels efectius de la brigada municipal, el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament, Protecció Civil i la Reserva Marina.

De bon matí, a les 9,30, es repartiren el material necessari per dur a terme la jornada neteja (bosses, guants, fruita...) i es van distrbuir les zones a cada grup participant. Malgrat la calor es cobriren els espais marcats per l'organització.

Cal destacar la feina dins l'aigua dels clubs de submarinisme, com ara el Mero o el Starfish.Una vega finalitzada la neteja es procedeix al triatge d’objectes recollits.I acabada la feina esperava una suculenta paella.En definitiva, bon ambient i esperam que un dia no faci falta aquesta activitat perquè tot l'any la gent retira la "merda que tira".