inici

Cap Vermell

El Carme 2015 / Vetllada de ball de bot amb l'agrupació "Castell de Capdepera"


La música i el ball més nostres arribaren, una vegada més, a les festes del moll. De la mà de l'agrupació "Castell de Capdepera", les jotes, els copeos i els fandangos es varen enlairar la nit del passat dimarts dia 7, davant un públic nombrós, entre el qual una notable representació estrangera.

L'actuació d'aquest grup va tenir un punt d'emoció inevitable, quan en Joan Ramon Esteva la va dedicar a la memòria d'en Tòfol Sureda, receptment desaparegut. No podem oblidar que en Tòfol va ser un puntal de "Castell de Capdepera",  com a cantaire i com a tècnic de so.

La vetllada es va dividir en dues parts. A la primera, l'escola de ball de l'agrupació, els petitons, van tenir el seu moment de glòria, en aquestes primeres passes que han començat a donar pel món del ball de bot. A la segona part, els "grans" oferiren una magnífica exhibició, plena de gràcia, compendi dels molts d'anys que "Castell de Capdepera duu a l'esquena, dedicats a la salvaguarda del folklore de ca nostra.

En definitiva, una bella vetllada enmig del programa d'actes de les Festes del Carme, al qual encara li queden moltes fulles per arrabassar.

 
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar