A les Festes del Carme, hom parteix a fer el cercavila des de la sensació d'un etern déjà vu, amb els mateixos intèrprets, amb les mateixes cares, amb les mateixes cançons... Però, a les primeres passes ja s'adona que això no és cert i que el cercavila d'enguany és únic i excepcional, perquè és precisament el d'enguany, i els nins són un any més grans i els grans són un any més vells, de manera tothom experimenta una sensació irrepetible, especial. I així va ser el del dilluns dia 6, el cercavila del 2015, amb els protagonistes de sempre i per això mateix nou de trinca.

I si no, aquí teniu en Guillem Danús amb el seu inefable mehari, en el seu paper intransferible de repartidor de confeti.



I la Banda de Música, capitanejada p'en Miquel Gayà. El dia anterior, tot seriosos, interpretant "Carmina Burana", i avui tot marxosos, posant-hi ritme. Una de les cares d'una formació que en té mil.



O la Banda de Cornetes i Tambors, tum-tu-tum, tum-turu-rum... Si un dia no hi fossin, els trobaríem molt a faltar.



I aquests altres, "Els que ningú vol", quan en realitat tothom els vol. Ens coneixem els seus temes de memòria, però per res voldríem que els canviassin. Aquí els teniu, d'un costat i de l'altre.





En el moll, uns i altres, tots plegats, ens fan botar amb l'imprescindible "Amparito Roca". Jaume Teixidor, el seu compositor, mai hauria pogut imaginar, quan va compondre aquest pasdoble, que faria tanta fortuna pel nostre poble.



I per acabar, animació infantil. Amb qui? Clar, amb els Tipi-Tipi-Top, uns autèntics amics de les nostres festes, capaços d'engrescar la menudea i d'esvalotar el galliner infantil.







I entre i entre, un merescut reconeixement. En Xisco Campins, en nom de la comissió, va lliurar la camiseta de les festes a l'autora del dibuix escollit com a logotip d'enguany. Ella és na Paula Garcia Moll, del CEIP S'Alzinar. Enhorabona, artista!



I serà fins l'any que ve, on tots els que podrem tornarem al mateix cercavila de cada any, però que serà el del 2016, únic i irrepetible.