Malgrat les previsions de pluja i mal temps la rueta de s'Auba va sortir puntualment, el divendres 9 de febrer, a les 13 hores de centre escolar per seguir un itinerari similar al fet en els darrers anys: Ses Rotges, Sant Andreu, L'Agulla i Floreal. Recordem que la rueta de s'Alzinar s'ha ajornat fins dimarts 13 de febrer per evitar les anunciades pluges.

El temps, ennigulat i lleugerament ventós, pot ser ha fet que la presència de espectadors hagi estat una tant inferior a altres anys, però pares i mares, familiars i amics no s'han perdut l'original i acolorida rueta dels més petits. Enguany el tema triat ha estat les estacions i a partir d'aquí la imaginació del professorat  i alumnat ha creat uns disfresses ben encertades.

Com és habitual davant de la rueta han marxat els infantons de l’escoleta Eriçons acompanyat de pares i mares i el professorat, i  seguidament l’alumnat de s’Auba per cursos, primer Infantil i després els de Primària. Com hem comentat les disfresses anàvem ordenades per estacions i davant de cada una, a més del cartell indicatiu duien música ballable. 

Durant tot el trajecte els infants han llançat paperins als qui miràvem a la vorera. En arribar prop del centre escolar, els cursos s’han anat seient a les voreres per veure passar els seus companys.

Enhorabona als nins i nines i professorat, ha estat una rua ben bonica. Us oferim algunes imatges de la Rueta de s'Auba.