Amb una nit freda, però serena, les comparses participants a la Rua de Cala Rajada han tornat a mostrar un gran nivell. Els espectadors que omplien les voreres del carrer Elionor Servera, van gaudir de un passa-carrer ple d’imaginació amb disfresses ben originals, algunes coreografies i música a tota “marxa” a les carrosses que obrien cada comparsa.

A les vuit en punt ha començat seguint un intinerari gairebé igual al d'altres anys, sortint del carrer Magallanes (cantonada amb Isaac Peral), enfilant tot el carrer Elionor Servera, carrer l'Agulla. Via Mallorca i arribada a la Plaça dels Pins pel carrer Bustamante

Com és habitual en els darrers anys, la Batucap ha estat l’encarregada d’obrir la comitiva amb molt de ritme ( i també de tancar-la a la carpa de la plaça dels Pins). Tot un luxe. 

Tot seguit desfilaren les comparses amb diverses temàtiques: La tribu massai,  el grup de salsa, El Circ, Alicia al País de les Meravelles, na Cruela amb els seus dàlmates, Els víkings, Els dracs, El Sushi time, la Discoteca, La Sireneta, L'Arca de Noé... Com fa anys hem trobat a faltar més disfreses individuals o petits grups, com ara els vestits venecians o el petit bar.

Una rua espectacular, animada i amb molts d'espectadors.

La festa ha acabat a la carpa de la plaça dels Pins, on hi havia servei de bar i menjar, a benefici del viatge d'estudis dels alumnes de l'IES de Capdepera. Els DJ Simonet, Biel Castell i DJ Rener van posar la música al ball de disfresses posterior a la Rua 2023

Us deixem unes imatges dels grups participants: