inici

Cap Vermell

Rua 2016 a Cala Rajada

Cala Rajada llueix amb una espectacular desfilada de Carnaval


 El divendres 5 de febrer va sortir, i ben puntual, la Rua de Cala Rajada. Quasi podríem copiar la crònica de l’any passat , i deim això en sentit positiu. D’uns anys ençà, aquesta festa ha agafat una dinàmica molt participativa i les comparses que la fan possible es mantenen ben actives.


La desfilada pels carrers de Cala Rajada arreplegà una gran quantitat de públic, especialment al carrer Elionor Servera i a la plaça dels Pins, per veure passar els disfressats i les carrosses, i escoltar la música que moltes duen incorporada.
Batucap obrí la desfilada, amb el seu ritme frenètic i amb una disfressa dedicada a la música. I a darrere, tot un seguit de patufets, fades, paracaigudistes, soldats, domadors i feres, mexicans, el món de Heidi, turistes, africans, animals de la selva, pallassos... i molt més. Comparses totes elles ben originals i divertides.  La Banda de Cornetes i Tambors també afegí música “en viu” a la Rua.

A Cala Rajada es fan dues voltes a un circuit que inclou el carrer Elionor Servera,  sortint de la cantonada dels carrers Isaac Peral i Magallanes  i acabant a la plaça dels Pins. A l'arribada hi hagué festa a la carpa de la plaça, amb música i ball.

Cal ressenyar la bona organització, que comptà amb la col·laboració de Protecció Civil de Capdepera

 Aquí en teniu una selecció d'imatges.
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar