inici

Cap Vermell

Rueta de s'Alzinar dedicada a l'Any Ramon Llull


 

Enguany se celebra l'any Ramon Llull tot coincidint amb el 7è centenari de la seva mort. L'escola s'Alzinar  s’ha afegit a la commemoració i ha triat com a motiu de les seves disfresses els personatges del Llibre de les Bèsties.

A la rueta infantil de s’Alzinar s’afegiren, com cada any, els menuts de l’escoleta  “Els Ferrerers” amb una simpàtica disfressa de conillets.

Cada classe ha triat un animal i han preparat les disfresses amb diverses tècniques. Els resultats els pogueren veure dia 5 a la rueta que recorregué els carrers de Capdepera.

Si atenem als comentaris, que van sentir durant la desfilada, agradaren molt. Molta varietat, molt de color i molta originalitat. Així pogueren veure elefants, moneies, lleons, onsos, pavons, vaques, flamencs, corbs, galls, girafes...

A les 12, les classes se van concentrar per grups al pati de s’Alzinar, des d’on sortiren cap a la  plaça de la Constitució, Sitjar, carrer Fondo, carrer Centre, Pla d’en Cosset, Segadors Gabellins i tornada pel carrer centre cap al parc de s’Alzinar. A l’arribada l’APIMA havia preparat un refresc pels nins i nines participants. Els alumnes de 5è van fer un ball.

Cal dir que prèviament els alumnes havien treballat el Llibre de les Bèsties a les aules, adaptat a cada nivell i serà un llibre de lectura (una versió adequada) sobre el que es faran activitats pel Dia del Llibre.

D’altra banda a S’Auba no s’ha fet rueta (recordeu que es fa alternativament un any si i altre no), però s’han organitzades diverses activitats a l’aire lliure als espais del centre. Els infants han acudit a les aules disfressats de forma individual.

Tant per uns com pels altres el bon temps ha acompanyat, amb un mati assolejat i unes temperatures primaverals.

Us deixam algunes imatges de la rueta de s'Alzinar. 

 

 Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar