Una de les rues més participatives que es recorden


La Rua de Capdepera d'enguany, possiblement és una de les millors que hem vist mai en el nostre municipi. El dia anterior a Cala Rajada, malgrat la pluja  que va deslluir la desfilada, ja ens férem una idea del que havien preparat les comparses. A Capdepera, però, hem pogut veure gairebé totes les comparses que sortiren el divendres i algunes de noves.



La Rua sortí puntual  i travessà tot el poble, des de Vila Roja fins al Poliesportiu, passant pels carresr Ciutat, Centre i Col·legi. i perl'autovia Joan Carles I. Com  sol ser habitual a la zona entre sa Creu i la plaça de l'Orient va ser on s'agruparen més espectadors, molts dels quals seguiren la darrera comparsa fins el mateix Poliesportiu, on els esperava una gran festa de disfresses. Primer, una actuació de la Batucada i després música amb un grup que interpretà versions de temes coneguts que animaren el ball.



La desfilada durà gairebé una hora i poc podem afegir al que vam comentar en relació a Cala Rajada: moltes comparses, unes carrosses espectaculars, un vestits molt treballats i originals, música, coreografia i molt bon humor.
En aquesta ocasió, a més, afortunadament el temps ajudà i la nit no resultà gaire freda, amb total absència de vent o pluja, la qual cosa animà molta gent a sortir disfressada o com a simples espectadors.


Enhorabona a totes les comparses. Heu aconseguit una Rua espectacular! 



Us mostram algunes fotografies que vam captar, evidentment no són totes, però intentarem fer un àlbum  per apublicar-les totes, a més d'un vídeo.