Dissabte, 9 de març, va tenir lloc el lliurament del Premi Cap Vermell 2023. La XXIV edició dels premis ha estat atorgat a Claudia Suiter i l’escola de dansa Stylo.

L’acte de lliurament va tenir lloc al Teatre de Capdepera, que es va omplir de gom a gom d’alumnes i familiars per a donar suport a na Claudia.

Abans d’iniciar la presentació, a càrrec de Maria Vives “Llissa” i Joan Genovard, se projectà un audiovisual que recull imatges i testimonis dels més de quaranta anys de Claudia en Capdepera.  A més de diverses fotografies i vídeos retrospectius, recull intervencions de ex-alumnes i col·laboradores. A destacar les paraules d’agraïment de Pep Picó que envià, en un moment de descans durant la seva representació teatral a Madrid.



Acabat l’audiovisual tingué lloc la primera actuació, amb una bella cançó i un ball de dansa clàssica.



Na Maria Vives i Joan Genovard van donar la benvinguda al públic assistent i a les autoritats presents a l’acte, donant la paraula al president de l’Associació Cap Vermell, en Josep Terrassa qui justificà l’atorgament del premi Cap Vermell 2023 a Claudia Suiter i el ballet Stylo (publicarem la justificació llegida per en Pep)


Acte seguit pujà a l’escenari la batlessa de Capdepera, qui dirigí unes paraules al públic lloant la feina de Claudia Suiter i la tasca de Cap Vermell.



En el moment àlgid de la gala pujà a l’escenari en Tino Adrover (premi Cap Vermell 2022) i Claudia Suiter, seguit el protocol establert que pretén relacionar els premiats.



Amb un emotiu discurs na Claudia donà les gràcies pel premi atorgat i va fer un repàs de la història de l’escola de ball i de la importància de la dansa en la seva vida. Les paraules de na Claudia les podeu escoltar en el vídeo.



Per pair els emotius moments viscuts hi hagué una nova actuació.

L’acte seguí presentant l’anuari 2003. Anuari que recull el resum en paper del publicat durant l’any 2023 a la revista digital. Una publicació de més de 150 pàgines a tot color. Enguany compta amb una preciosa portada de Fina Massanet que l’ha il·lustrat.

 Per acabar, na Claudia preparà una sorpresa: representà la primera classe que fan cada any amb les noves alumnes. Acabat l’acte férem unes fotografies i na Claudia  rebé moltes mostres d’estima de les alumnes i ex-alumnes.





Com és habitual brufàrem el premi amb una copa de cava i sucs i degustaren les galetes Artasanes i la deliciosa preparació d’en Toni Navarro per l’ocasió.

En l’entrada pogueren  veure una col·lecció de cartells dels espectacles realitzats per l’escola de ballet Stylo i dibuixos de les alumnes.

Moltes gràcies a tots els qui fan possible l’acte de lliurament del Premi Cap Vermell i a vosaltres lectors i lectores de Cap Vermell digital.



Enhorabona Claudia i gràcies pels quaranta anys d’apassionada dedicació a l’ensenyament de la dansa “creant escola”.