Dissabte dia 20,
jornada micològica i presentació  d'"El plaer del boletaire"



Dissabte dia 20, de 9 a 14 hores, tendrà lloc una de les ja famoses jornades micològiques dirigides per Felip Esteva. El punt de trobada serà l'Oficina de Turisme de Cala Rajada (Centre Cap Vermell) i se sortirà a la muntanya, a cercar bolets, enguany que n'hi ha molts. Com diu el programa, els bolets trobats es classificaran, Felip Esteva en donarà les explicacions oportunes i els que sigui comestibbles es guardaran. Perquè aquesta jornada té una característica molt especial: al capvespre, a les 18 hores, hi haurà una degustació de receptes amb els bolets que s'hagin trobat, amb el mateix Felip com a mestre cuiner. Tot un luxe!

I per si tot això no bastàs, el llibre "El plaer del boletaire" -cal que diguem que l'autor també és Felip Esteva?- arribarà a la fi a Cala Rajada. Ja el presentàrem a Capdepera, i també a Sant Llorenç, i pròximament anirà a Alcúdia i a Artà. En fi, que aquesta obra duu camí de convertir-se en un best seller. La presentació cala-rajadera tendrà lloc a les 19'30 hores i serà una bona oportunitat perquè els que encara no teniu el llibre el pogueu adquirir.
Després, amb el llibre a les mans, ja no caldrà que sortiu de l'edifici, perquè a les 20 hores, a l'auditori, hi podrem escoltar el concert de Santa Cecília, que podeu veure anunciat en un altre lloc d'aquesta mateixa web.

Per a no perdre-s'ho!