Comença la quarta temporada del club de lectura amb la tertúlia al voltant de Historia del rey transparente, de na Rosa Montero






El passat divendres dia 1 d'octubre 2010, comentàrem el llibre, Historia del rey transparente (2005) de l’escriptora i periodista Rosa Montero, i el llibre ens portava a un turbulent segle XII, on  Leola, camperola adolescent, despulla un guerrer en un camp de batalla i es vesteix amb les seves robes i armadura per protegir-se sota una disfressa d’home. Així comença el vertiginós i emocionant relat de la seva vida, una peripècia existencial que no és només la de Leola, perquè aquesta novel•la d’aventures amb ingredients fantàstics ens parla en realitat del món actual i del que som tots i especialment de les dificultats afegides pel fet de ser dona.



També es va  repartir la guia de lectura que es prepara per a cada ocasió.

A la guia de lectura es dóna informació  del llibre llegit, del seu autor , la seva biografia i de les seves altres obres, per tal de què poguem ampliar la lectura amb altres llibres d'aquest autor, com solen fer moltes vegades els participants a les tertúlies.

 

El pròxim que llegirem, que ja es va començar a repartir la mateixa vetlada  (qui el vulgui llegir pot venir a cercar el seu exemplar) és :



Balzac i la Petita Modista xinesa  de l’autor xinès Dai SIJIE