SUSO

REXACH,

EMBOLICAT

DE GLÒRIA























EMBOLICAT és el darrer treball discogràfic de Suso Reixach i, segurament, també és el millor. Melodies que entren com un guant, lletres ben treballades, arranjaments magníficis, un acompanyament de primera línia..., en definitiva, un disc madur. I és que en Suso, a  nivell creatiu, es troba precisament en un moment de plenitud, en el millor moment de la seva carrera, diríem.

Per a la presentació d'aquest últim enregistrament, el cantautor local es va rodejar d'un floret de músics -els mateixos de la gravació- que l'embolicaren, i perdonau-nos el joc fàcil de paraules, sense vacil·lacions al llarg de tot el concert: Toni Andreu, Jordi Planiol, Felip Cardiel, Juanjo Tur i Toni Vallespir demostraren la seva solvència durant una hora i mitja.

D'altra banda, en Suso va comptar, per a aquesta gala, amb la participació d'un ramell de veus femenines, qaue li donaren una rèplica brillant. Ens referim a Catalina Piris (una veu plena de possibilitats), Esperança Sureda (ben retrobada) i Gina Calpin (les dones al poder!).

Image

Image

Aquí teniu el vídeo amb na Gina, tots dos cantant amb anglès. Quin goig, quin plaer!



No us estigueu de recrear-vos-hi tants cops com us vengui en ganes!

Image

I per si tot això no bastàs, per l'escenari també en passaren altres instrumentistes de primer nivell, com el director de la Banda, Miquel Gayà, o el trompetista Miquel Àngel Nadal. Sense oblidar, naturalment, l'imprescindible Manuel Muntaner.

Image

Image

Els admiradors de Suso Reixach no fallaren, i el teatre es va omplir fins a la bandera. El públic es va entregar des del primer tema i el nostre cantant, després de repassar de dalt a baix aquest magnífic EMBOLICAT va haver de regalar dos tres temes de sempre: El meu ca, Aquesta terra i Romero.

Escoltau i gaudiu un cop més den Romero i el colofó final del concert. Memorable!



Efectivament, com deim en el titular, Suso Reixach es va embolicar de glòria.

Image

Image