Les companyies La baldufa i Sounds de secà ens mostren la seva dimensió internacional.


Horabaixa calorós i de gaudi. Gaudi per les coses senzilles i ben fetes. Pels clàssics. La Baldufa ha passejat per mig món aquest espectacle a quatre continents des de fa gairebé vint anys. I continua vigent. Un viatge amb Zeppelin. Una aventura plena de sorpreses. Amb l'humor banc de sempre que sorprèn als infants i majors.





Monsieur Bocamoll, Marcello, l'inventor mecànic i Ursus, el valent pilot i acròbata, ens porten amb el seu Zeppelin a la fabulosa era dels pioners aeris de principis del segle XX. Davant dels ciutadans bocabadats, realitzen el seu vol d'exhibició. Res els pot fer enrere. Ni tempestes, ni avaries, impediran realitzar el seu periple.



Per començar una gran inauguració amb personatges del municipi fent de les màximes autoritats: cap militar, eclesiàstic i batlessa.



Amb l'ajuda i participació del públic, superen tots els entrebancs possibles. S'enamoren, recuperen a un malalt, tenen accidents,.... qualsevol cosa que us pugueu imaginar...




Una lluita per fer realitat les il·lusions d'aquests fantàstics somiadors que han d'acabar amb una sessió fotogràfica de més de cinc minuts.




I el púbic que omplí la plaça sempre disposat a participar i jugar a les propostes més diverses que li facin.

Fantàstics!!!


Demà altra vegada!




I sense temps per descansar, surten a la plaça vuit percussionistes que revolucionaren tot Cala Rajada.





Actuacions on combinen performances, músiques i participació popular a un ritme frenètic.





Cercavila, curses a peu coixet, ball de la llimona, repetició d'estructures rítmiques...,no tenen aturai!




I per acabar una dansa conjunta i convidada a llimonada. Ja feia fosca. Encisadors.. És el desig de què no acabi mai, per favor!!!






Gràcies per una hora de felicitat a ritme!








Consultau programa