Divendres, 15 de març, se va inaugurar a la Sala Petita (la gran es troba tancada per goteres), l’exposició “Mediterrània” de Gabriel Gamundí.
 

A l’acte d'inauguració el regidor de Cultura, Yannick Wilken, va donar la benvinguda als assistents i a l’autor, Gabriel  Gamundí, tot elogiant la seva obra.
 



Seguidament, Pere Cortada va comentar l’obra exposada i destacà la llibertat que gaudeix l’autor per expressar-se a través de la pintura “En Biel està jubilat i  no necessita viure de l’art per tant és lliure de crear el que vol. No  ha de complaure a ningú, no ha de crear pensant en si la seva obra es vendrà o no...”. Comentà que per a ell, la pintura abstracta és el que et suggereix i a més t’ha d’agradar, has de gaudir amb ella i cada vegada que la veus has de descobrir coses noves, i  això ja és més difícil.
 

Per la seva banda en Gabriel Gamundí comentà que els seus quadres estan pintats al seu gust, troba que la gent ha de gaudir de la pintura “ jo cerc que cada vegada que es vegi el quadre a casa s’ha passar gust de veure’l”. Agraí poder exposar a Cala Rajada ja que vol donar a conèixer la seva obra per allà on pugui arribar.

L'exposició romandrà oberta de dia 15 de març a dia 30 d'abril de 2024 els dies feiners de 9 a 20 h.