Dissabte, 2 de març, se presentà el grup serverí  Malfet al Teatre de Capdepera. El grup Malfet, creat l’any 2018, està format per Pau Pavel ( veu i guitarra), Miquel Àngel Valero (baix), Àngel Rios (bateria), Pau Vallbona (teclats) i Joan Palerm (guitarra),  amb la participació de Josep Servera a la percussió. Han publicat dos discs “A orillas de un ideal” editat l’any 2020 i el darrer “Sobre el Alambre” auto-editat l’any 2023.

En el concert de Capdepera, van interpretar un bon grapat de cançons, majoritàriament en castellà, del seu darrer disc “Sobre el alambre” on mostren la seva vessant més rockera amb sonoritats pròpies i unes lletres molt personals i ben perfilades. Tampoc no faltaren temes del seu primer disc. La seva música és d’una gran qualitat, molt elaborada,  de fet els seus integrant gaudeixen d’una gran formació que els permet mostrar certes dosis de virtuosisme en les seves interpretacions.

El teatre registrà una bona entrada, amb un bona quantitat de públic serverí que es desplaçà per donar suport a Malfet. Nosaltres van gaudir de bona música i descobriren un grup molt interessant en el panorama musical mallorquí.