El Centre Melis Cursach acull una nova edició de FEIM ART




L'edició FEIM-ART de 2021 ha ajuntat a dos artistes alemany que resideixen Artà i Cala Rajada, i que mantenen una estreta relació amb Capdepera. La mostra recull les pintures de Barbara Radinger i les fotografies de Norbert Schäfer, en un procés col·laboratiu de creació, un diàleg entre fotografia i pintura amb resultats inèdits que es mostren al Centre Melis Cursach. 



A més de l'obra conjunta cada un mostra una sèrie de treballs individuals que complementen l'exposició. Les obres fruit de la col·laboració dels dos artistes s'exposen a les sales de la "Cotxeria", la cisterna i a Ses Voltes. L'obra fotogràfica de Norbert es pot admirar a les escales i a la part interna de les Voltes (on, a més, es pot veure la projecció de fotografies amb personatges del poble). Les pintures de Barbara es poden veure a  la Sala Blanca i al pati.



Al concorregut acte de presentació, Barbara es va dirigir en alemany al públic assistent per agrair la seva presència i a l'ajuntament i al Centre Melis Cursach, amb especial menció a Maria Massanet i Gori Rexach, per l'ajuda rebuda. 
En Miquel Mestre va repetí les paraules de presentació en català i castellà, subratllant l'idoneïtat de l'espai que ofereix el Centre Melis Cursach per acollir el treball de col·laboració de dos tècniques diferents però complementaries. Ambdós parteixien del domini de la imatge, però amb el maneig de la llum i el color. La col·lecció de Barbar es diu "Magenta" ja que és el color del que parteix la seva obra, ja que ofereix un ampli ventall de subtileses a més de ser, i és una apreciació personal, els més càlids i sensuals.



El regidor de Cultura, Pere Terrassa, després de disculpar la presencia del batle, comentà  "FEIM ART" i agraí als dos  artistes la seva exposició.



L'exposició es titula "Los Dos" i romandrà oberta entre el 3 i el 25 de desembre de 17 a 19 (dimecres de mercat també de 11 a 13 hores), amb els dilluns tancats.