L'acte tingué lloc en el marc incomparable del racó de Ses Àncores, al Passeig de Cala Gat


 Diumenge, 14 de juliol, tingué lloc al racó de Ses Ancores, al passeig de Cala Gat, la presentació del llibre Celistre de Jaume Fuster. Un llibre editat per Cap Vermell i Documenta Balear que, des d’una perspectiva íntima i personal, ens du a la Cala Rajada “quan encara era poble”, Records d’infantesa, de personatges, de llocs ... de la història recent de Cala Rajada.

 

Presentat per Pere Cortada, comptà amb les intervencions dels col·laboradors Josep Terrassa i Miquel Flaquer “Llull” , responsables del pròleg i l’epíleg respectivament. 





Acabà la presentació amb  l’intervenció de l’autor Jaume Fuster qui, a més, de comentar com se generà el llibre donà les gràcies a tots els qui han ajudat a que fos una realitat i al públic assistent. A Cap Vermell trobareu, una a una, les intervencions de cada un dels qui feren la presentació.



Totes les intervencions rallaren a un nivell molt alt, amb verb exquisit, fent honor al gran llibre que ha escrit en Jaume.




Un llibre farcit d’anècdotes i reflexions. Una història feta des del cor i amb el cor. Amb una prosa senzilla, acurada i tendre per descriure aquell món. Amb la paraula justa per a cada moment i situació. Sense cap sentimentalisme, sense cap esforç aparent, tal com és en Jaume.  En el llibre, tot flueix, i vos asegur, que se vos farà curt, del plaer que pasareu en llegir-lo. De fet, tendreu la sensació d’estar parlant amb en Jaume.




Entre intervenció i intervenció el duet de Maribel i Andreu “Amb Cor de Cordes” va posar el contrapunt musical. Realment és una delícia escoltar-los.

Acabat l’acte s’oferí aigua de València i una picada, mentre l’autor no aturava de signar i dedicar llibres.

 

Cal dir que va ser tot un èxit de públic superant amb escreix les previsions més optimistes dels organitzadors. El lloc i la lluna plena posaren un marc deliciós a l’acte. Només ens cal esperar que us agradi el llibre com ens ha agradat a nosaltres, i donar les gràcies als amics de l'Associació Festes del Carme pel seu suport.