A la plaça de l'Orient, dels mariners, Castellet i Centre Cap Vermell amb desigual resposta


La música sempre és bella. I està molt bé que un dia, o unes hores, la música ompli els carrers i places del municipi celebrant, a més, l'arribada de l'estiu.



A la plaça de l'Orient, a Capdepera, poguérem encisar-nos amb els Combos de l'escola de música. Una petita meravella. Llavors les veus consolidades de la coral gabellina arrodoniren l'acte que, possiblement, quedà curt. La gent gaudí i molt.



La plaça castellet, glorieta inclosa, és la més inhòspita i indiferent respecte al públic que hi habita. Però a dues cordes de Maribel Lliteres i Andrés Parra calmaren les feres fins que arribà l'experiència i "savoir faire" de la coral s'Alzinar.



Mentres, a la plaça dels mariners el públic de terrassa gaudí i molt amb la coral Sol Naixent, Summer wine d'Àngela Aso i Carles Grimalt i la veterana formació Amanecer. 



Al Centre Cap Vermell s'inicià amb peces clàssiques a l'inauguració de les exposicions d'estiu: Llorenç Panadero i Vicente Barón. Per continuar després amb Marisa Rojas.



Mentre els qui ningú vol, a bordo del seu remolc, sonaren fins entrada la nit per tot el municipi.



Però la grata sorpresa de la jornada fou el grup KRAZINS, un rap jove i compromès que arrossegà un públic jove que xalà amb el que sentien. Aquí teniu un tast en video.





Una bona mostra del que hi ha al municipi.
Banda de música, Batucap, tots aquests dois, no pogueren participar per compromisos anteriors.