Mercadet d'art, batucada, dansa vertical i Marisa Rojas: bones i interesants propostes artístiques



La segona jornada de les Nits de les Arts celebrada al Centre Cap Vermell presentà un programa complementari al de divendres, per bé que algunes de les propostes eren idèntiques. Cal dir que a més la resposta de públic va ser major. Llàstima de la pluja que al final aigualí la jornada i alguns actes van haver de canviar d'ubicació cap a l'interior del Centre Cap Vermell. 



Cal dir que tonà el mercadet d'Art i la mostra de cervessa artesana i el segons tast organitzat per "Malalts de birra". 







La festa l'animà Batucap i passà el testimoni al Lindy Hop Festival amb els grups de ball, SwingSick People, i  la música de Pizza swing





Música i ball per gaudir mentre tastaven algunes de les excel·lents cervesses artesanes que oferien els productors mallorquins.







La sessió de ball va ser interrompuda pel Lliurament dels premis ATAPIB, que agrupa a teatres i auditoris públics de les Balears, i l'emprenyós plugim que de forma intermitent marcà la jornada.



Un dels plats forts va ser la dansa vertical de ben Arran, que va desenvolupar el seu espectacle a la façana de l'edifici mentre es projectaven imatges de les escultures de Moisès Gil a Cala Rajada. Una bona combinació.







La festa acabà amb l'actuació de Marisa Rojas, que hagué d'improvisar escenari en la terrassa coberta del Centre Cap Vermell. Allà els seus seguidors gaudiren ballant d'un ampli repertori amb cançons pròpies i versions.