Els companys de la secció artanenca de l’Obra Cultural Balear organtizen cada any un concert a Sant Salvador. Solen convidar  un cantat o grup de renom en l’àmbit català i un altre local. L’any passat comentaren l’actuació acústica de Greska i enguany volem ressaltar l’actuació de na Paula Liesegang i Josep Bernat, un duet calarajader-artanenc que promet molt.

Ens va resultar molt agradós escoltar la selecció de versions de cançons, prou conegudes, de grups catalans i mallorquins de certa actualitat. Tot tamisat per la bella veu de na Paula i l’eficaç acompanyament de Josep a la guitarra.  Ens semblà poc el tast d’aquests dos joves músics, que interpretaren peces de Manel, Tomeu Penya o Lluís Llach. Enhorabona a tots dos va ser un veritable plaer escoltar-los.



Però al concert també va actuar Balumut, un grup català amb una música fresca i festiva, plena de bona d’energia musical. Unes cançons aferradisses i un bon “feeling” amb el públic que acabà corejant i acompanyant algunes peces. Al final tothom en peu, amb una sonada ovació, va mostrar la satisfacció per la bona feina d’aquest grup, per a molts un descobriment.

Molts agraïts a l'Obra Cultural Balear per fer arribar a Artà, cada estiu, la millor música en català.