Dissabte 6 d'agost a les 19,30h al Centre Cap Vermell.  L'emoció de l'instant.


Hendrik Jansen, Fine - Art Photography, alumne del magistral fotògraf, mestre del paisatge en blanc i negre, Ansel Adams. L'obra fotogràfica en blanc i negre d'Hendrik Jansen ressalta per la seva forta contrast d'ombres i llums, per la textura i realisme. Principalment destaquen els núvols i els paisatges. La seva capacitat de reflectir en la seva fotografia l'emoció de l'instant és a més d'una immensa bellesa.






Aquest proper dissabte 6 d'agost, a les 19:30 h, s'inaugura l'exposició dels fotògrafs internacionals Norbert Schäfer i Hendrik Jansen "Moviments Aleatoris" al Centre Cap Vermell de Cala Rajada. 

Com a artista, a Norbert Schäfer li encanta la presentació del moviment en el temps i el joc sense fi del enfocat i el desenfocat. La seva PhotoArt resulta freqüentment de diferents moviments del subjecte i de la càmera. Els molts i variats motius dels seus quadres juguen entre realitat i abstracció. El resultat d'apilar i intercalar motius menys té a veure amb la fotografia clàssica, que amb la creació d'imatges amb la llum.

Ho organitza Cultur Up amb la col·laboració del Consell Insular de Mallorca i l'Ajuntament de Capdepera.