Dia 9 i 10 de maig, els alumnes del Taller de Teatre del Centre Jove van presentar l'obra "The office" escrita i dirigida per Arnau Serra.

Una vegada més el guió parteix d'un tema d'actualitat, la precarietat laboral a una agència immobiliària, i es recrea en l'actitud dels empleat davant les negres perspectives de les empleades i del revulsiu que suposa l'arribada d'un nou director. Però com som al teatre tot se complica i res és com sembla.



L'obra manté un bon ritme i alterna moments d'humor amb altres més dramàtics, incloent-hi certa crítica social.  El que resultà del tot inesperat va ser el desenllaç, un "happy end" obert a diverses interpretacions.  



Els actors i actrius, pertanyents al grup de perfeccionament, ja mostren "tables" i una considerable experiència, malgrat la seva joventut. La seva actuació va treure l'obra amb solvència i desimboltura, definint molt bé als personatges i dotant-los de credibilitat.  Realment Maria Panadero, Mary Giscafré, Clara Ginard, Carme Loshuertos, Manolo Pérez, Marina Lorenzo i  Matias Patricis ho feren molt bé, demostrant que el teatre a Capdepera té una bona pedrera.



Una molt bona obra inaugural per la "XIII Mostra de Teatre, Música i Dansa infantil i juvenil de Capdepera". Enhorabona a tots.