Presentació de SULÉ DUC

 

ABSÈNCIES

 

Exposició de pintura escultòrica

CENTRE MELIS CURSACH

22 de maig de 2015, 20.00 h.





 Dia 22 de maig a les 20.00 h. tindrà lloc l’inauguració de l’exposició de Sulé Duc, en la qual l’artista presenta una amplia mostra de la seva obra mes recent.

Es tracta de plasmar la petjada que les seves obres en ferro deixen sobre el llenç. En un pas mes enllà, l’emanació de l’espiritualitat de l’obra artística esdevé alhora en objecte artístic.

No són ombres, es l’absència de l’escultura i el rastre que deixa aquesta no presència, quelcom mes matèric, mes contundent i mes palpable. Es la sudoració del “ferrovell”, títol de l’anterior exposició que va presentar Sulé Duc al CMC, sobre teles ennoblides pel pas del temps i la seva factura artesanal.

Les teles sutilment penjades o emmarcades amb voluntat de ruptura espacial es mostren subtils als paraments del Centre Melis, en una actitud que es mou entre lo religiós i lo artístic, que en definitiva es el mateix.

A la planta soterrani es mostren dues instal·lacions de caire intimista que permeten entreveure el secret de la realització de l’obra.

L’exposició romandrà oberta del 22 al 29 de maig de 19.00 a 21.00 i el dimecres de 10.00 a 13.00.