Els beneficis se destinaran a SOS MAMÀS i CAN GAZÀDivendres, 21 de novembre de 2014, se va inaugurar l'extensa exposició de Jaume Rosselló "Robí" al Centre Melis Cursach. L'inauguració va començar amb una mica de retràs. L'acte comptà amb la presència de l'autor i de regidors i regidores i  de la presidenta de SOS MAMÀS l'associació que, juntament amb Can Gazà, seran les beneficiaries de les vendes d'aquesta exposició. 

 

Jaume "Robí" exposa una gran quantitat de dibuixos, pintures, muntatges  i escultures, que mostres diverses col·leccions i estils. Cal dir que es tracta d'una obra molt personal, una expressió de sentiments, de jocs de colors i formes...  El pintor llorencí començà a pintar quan tenia deu anys sota el tutelatge de Antònia Tous, i des de llavors segueix pintant en el seu temps lliure.Durant l'acte de presentació va parlar la regidora  Antònia Caimari, que va donar la benvinguda i va fer un breu currículum de l'autor.  També digué unes emotives paraules la na Maria Antònia Vives, la seva dona i la representant de SOS MAMÂS, qui presentà la seva associació i donà les gràcies a l'autor per la seva generositat.

 

L'exposició restarà oberta fins el dia 30 de novembre de 18 a 21 hores ( dimecres, dissabtes i diumenge també estarà oberta de 10 a 13 hores). Com hem dit els preus són molt assequibles.

Per a més informació d'aquestes ONG clicau a les imatges: