Un any més, el Castell de Capdepera va ser el magnífic escenari del concert a la "Posta de Sol", que acollí una àmplia representació del que es cou musicalment al nostre poble. Organitzat per l'Associació d'Amics de l'Escola de Musica, el concert es va mantenir fidel a anteriors edicions,  amb un format itinerant  que aprofità els distints racons del Castell, i es complementà amb servei de bar i menjars casolans al llarg de tota l'activitat.

Independentment de l'èxit econòmic (l'organització ja n'informarà) el cert és que el concert a la Posta de Sol, tot i les poques edicions amb què encara compta,  ja s'ha convertit en un esdeveniment que atreu molt de públic. Aquest, en les primeres hores, està integrat bàsicament per turistes i residents estrangers, mentre que la part nocturna atreu una majoria de públic local. 

A més de la bona música de què poguérem gaudir, un any més l'organització va ser excel·lent, el temps  també va ser magnífic, i tot plegat conformà un conjunt harmoniós al qual contribuí no poc el bell marc del Castell.

I els que hi posaren l'embolcall musical foren: Sigramaça, els Combos (infantil i juvenil), Ismael Moreno, Marga Serra, Imma i Marga Massanet, Anegats, Suso Rexach, Àngela Aso, Caterina Barceló, Aires Gabellins i Where is my Wine.

Enhorabona a tots, músics i organitzadors.