El concert benèfic a la Torre de Canyamel va comptar amb la presència de la reina Sofia.


El concert ofert divendres a la nit per la soprano Ainhoa Arteta a la Torre de Canyamel va comptar amb la presència de la reina Sofia, que va acudir amb la seva germana Irene de Grècia, com a convidada d'honor al recital -tot i que ens asseguran que també va pagar l'entrada com a contribució a la causa del concert-, els beneficis es destinaran a Projecte Home i Mater Misericordiae.

Una nit clara, en l'ambient natural que envolta el recinte de la Torre de Canyamel, va fer del concert tot un espectacle. La soprano, acompanyada al piano per Rubén Fernández, va enlluernar amb la seva veu als més de 600 assistents, que van esgotar les entrades pocs dies abans d'aquesta vetllada.


Tomeu Català agraïnt l'assistència al concert

Arteta va interpretar, tal com havia promès, un concert dividit en dues parts. En primer lloc, un recital de música dedicat a les composicions hispanoamericanes. Mentrestant, a la segona part, es va centrar en els compositors espanyols del segle XX.

Una vetllada en la qual es van poder reconèixer molts dels ritmes i melodies purament espanyols, que van fer al públic identificar-se amb els acords lírics de la soprano. Més destacable encara és l'objectiu del recital, ja que la recaptació de les entrades estarà destinada a fins benèfics per a les esmentades entitats.

Projecte Home destinarà la seva part recaptada al programa Projecte Jove, mentre que Mater Misericordiae millorarà les seves instal·lacions i serveisUn recital amb més de 600 persones, amb totes les entrades venudes amb una de les millors veus del mon.


La reina posa amb els organitzador de Torre de Canyamel,  representants d'empreses col·laboradores i de les ONG beneficiaries del concert: Projecte Home i Mater Misericordiae.
.