Miquel Mesquida exposa escultures i quadres de gran format










La Torre de Canyamel presenta cada estiu l'obra d'un artista que omple els seus espais amb una proposta creativa, fins ara molt interessant. 



Dissabte, 19  de juliol, vam assistir a l'inauguració de l'exposició " Torre de Canyamel. Estiu 2014" que presenta l'artista manacorí  Miquel Mesquida.



L'obra presentada ha estat feta per la mostra durant els darrers tres mesos " tres mesos de molts, molta feina" i inclou una sèrie d'escultures i quadres  amb el cavall com a protagonista de la majoria de propostes.

 

El primer qualificatiu que ens ve a la ment és "espectacular", per què en Miquel ha sabut aprofitar les parets que ofereix la Torre per omplir-les amb quadres de gran format, alguns amb dibuixos en blanc i negre i d'altres amb molt de color,  tots fets amb molt d'ofici i un gran domini del dibuix.

 

Si els quadres impressionen, encara ho fan més les escultures situades al voltant de la torre o ocupant espais interiors que sorprenen per la seva espectacularitat.

 

En Miquel Mesquida ja ha exposat a Capdepera, l'any 2006 ho va fer a Can Creu d'Inca (De la mar) i va participar a l'Estormiart.



Aquesta exposició és una gran proposta cultural que no hauríeu deixar passar de llarg. Teniu tot l'estiu per visitar-la. Ben segur que us agradarà!