La lectura d’una obra literària  i el posterior comentari  a la Biblioteca de Can Piricus és una activitat que comença a consolidar-se, tant pel que fa al nombre de lectors com per la participació.

   Aquesta tercera trobada comptà amb la presencia de l’autor de l’obra “La música de les constel·lacions”, Rafel Crespí. Així, els assistents pogueren comentar alguns aspectes d'aquesta novel·la  i també escoltar el seu autor  referir-se a distints aspectes de  la  creació literària. A més, també es varen fer interessants reflexions sobre el món de la literatura i els escriptors mallorquins. Tot plegat, una vetllada interessant que acabà amb un sopar “mallorquí”: pa amb oli, coques, ensaïmades, orellanes... i la xerradeta informal al voltant dels darrers  llibres llegits per uns i altres. Com sempre, na Magdalena Melis va fer d’excepcional amfitriona.
   Si voleu participar en la pròxima tertúlia, la lectura proposada és la de l'obra de John Irving, “Fins que et trobi”, que s'ofereix en versió catalana i castellana. Els interessats podeu passar a cercar el llibre per la biblioteca. Bona lectura

Image

Image