Pintura, escultura, fotografia, instal·lació i cartonpia...


....a través de la sensibilitat femenina


Laura Hedrosa, Francesca Rosselló, Lucia Lommel, Bàrbara Radinger i Alejandra Epifani són cinc artistes que presenten les seves propostes al Centre Cap Vermell. Des de diverses tècniques i sensibilitats ens acosten a una visió còsmica de la dona com a punt i referència de la vida.



Bàrbara Radinger ho fa des de la pintura més suggerent.



Francesca Rosselló ens mostra una instal·lació que altera el sentit de les propostes artístiques i porta la natura en estat pur a un espai de l'exposició, combinant la poesia i imatges amb les caseres d'abelles, la llana de les ovelles i altres estris rurals que denuncien la seva mort imminent.



Laura Hedrosa ens proposa en escultura essers livians des d'una perspectiva poètica.



Lucia Lomel presenta unes fotografies provocadores de dones nues en banderoles translúcides. També muntatges i fotomuntatges amb la dona com a centre de la creació.



Alejandra Epifani presenta cartonpia. Una col·lecció de collars, anells i arracades fetes amb paper reciclat i premsat amb resultats sorprenents.





A continuació de l'inauguració de l'exposició tengué lloc al pis de baix, a la biblioteca, un recital poètico-musical sobre poemes i altres textes de dones o sobre dones a càrrec d’Eulària Arlès i Elena Sureda (de qui vos oferim diversos vídeos a l'article "En veu alta.."). Un passeig encisador i emotiu per les paraules més reivindicatives i clares sobre la dona avui i ara.



La lectura poètica acabà dins de l'isntalació de Francesca Rosselló llegint el poema "Tot te un origen" del llibre De Bat a bat de Blanca Llum Vidal.



El poema el trobareu escrit a la paret i que evidencia allò que l'exposició suggereix, que la dona és l'origen i el centre del nostre univers particular en una cosmogonia esfèrica on tot sempre torna al seu lloc.



Podeu visitar l'exposció fins dia 27. Molt recomanable.