.
A la II Gala que organitza l'ACDIB actuà com a guanyadora de l'any passat

Teatre Principal, diumenge 17 de Novembre, 18h comença la II Gala de la dansa. Surt a l'escenari Caroline Henke Riera. Interpreta, tal com diu el programa: “I dreamed a dream”. Coreografia de Claudia Suiter. El públic, queda sorprès per la gràcia i magnífica interpretació de Caroline. L'actuació fou superba.

Quedava enrera una jornada de somni on, en companyia de Claudia Suiter, compartí ambient, escenari i camerinos amb la resta d'artistes, la majoria professionals. Va ser un dia molt emocionant per Caroline. Tots els membres de l'associació feren el possible per acollir correctament a la més jove del grup

La família ens ha manifestat el seu agraïment a Claudia Suitet i a l'associació de dansa per fer possible l'actuació de Caroline amb altres ballarins professionals. "Això li dona molta força i ganes per seguir".

Per part nostra, felicitar a Caroline i encorajar-la per a nous reptes. Enhorabona!



L'objectiu fonamental de  l'ACDIB, Associació cultural de Dansa de les Illes Balears és donar una major notorietat a la Dansa a les Illes i fomentar la cultura de la Dansa a un públic potencial per als espais escènics.