L'escola de Música surt al carrer ha arribat a la sisena edició  




Els alumnes de l'escola de Música que participen del programa de concerts al carrer durat els mesos de juliol i agost, van celebrar el concert de cloenda en el Teatre Municipal de Capdepera. En principi el concert estava programat a l'aire lliure, a la plaça de l'Orient, però la pluja intermitent va obligar a traslladar-lo al teatre, alhora que es retardava un poc l'inici.



L'inici de l'acte va anar a càrrec del grup de xeremiers i tot d'una se presentaren els grups participants del programa que oferiren un tast de les seves actuacions durant l'estiu a les  places Castellet i l'Orient.



Després actuaren l'orquestra de corda n'Aladern, el grup de guitarra clàssica i flautes travesseres, els alumnes de percussió i els dos grups de combos.



Cal dir que la qualitat i dificultat  de les interpretacions dels joves artistes de cada vegada és major. A més l'elecció de peces, la majoria molt conegudes, és tot un encert per part dels professors.



Només cal donar  l'enhorabona als estudiants i animar-los a seguir amb els estudis musicals, així com felicitar als organitzadors d'aquesta iniciativa que ajuda a donar a conèixer, entre els propis veïns de Capdepera i els nostres visitants, la feina que es fa a l'Escola de Música.





En acabar la regidora d'Educació, Antònia Caimari, va dirigir unes paraules d'agraïment als professors participants i  als alumnes, tot recordant que era el sisè any que es feia i convidant a participar a  la propera edició. Juntament  amb el batle, Rafel Fernández, van fer entrega d'un regal pels alumnes participants.



L'acte va acabar amb la degustació de plats preparats pe les mares i pares dels alumnes en l'entrada del Teatre