Tasts exquisits de bon teatre

Una nova edició de Microteatre, aquesta vegada per a refrescar, es va dur a terme ahir horabaixa a Capdepera. Semblava fet a posta després de la nit de foc real que passarem.

El somni edicions, amb l'incasable Joan Porcel al davant, va presentar un recull de quatre obres de les diferents representacions que han fet en anteriors edicions i que han assolit èxit considerable i que ara mateix contemplen molts programes de festes de Mallorca.

El públic es va concentrar a la plaça de l’Orient i en grups es varen dirigir cap als diferents escenaris. El soterrani de la llibreria BOLIC, el bar SEGLE XII de la plaça, els jardins de CAN PENTINAT, descoberta com a escenari ideal per aquestes activitats (també allà es va fer Panfonteta),  i el vell calabós de l’Ajuntament varen ser els llocs triats per a dur-les a terme.

Obres tràgiques, còmiques, que creaven angoixa o ansietat, o en la qual el públic s’esbutzava de rialles, un recull de sensacions creades per l’ambient i per la proximitat de l’escena, que donava peu a sentir-se’n part i que quedà gratament satisfet per aquestes exqusistes píndoles teatrals amb el bo i millor dels actors i actrius de les illes per sols 3€ la sessió.

El somni edicions va fer cinc sessions de cada una de les quatre obres i va refrescar així, una nit de festa que continuà com un rellotge a la plaça amb els REVIVALS.


El temps fugit al SEGLE XII


El hombre que mató a Teddy Bautista als antics calabossos de l'Ajuntament.


Insomni d'una nit d'estiu a CAN PENTINAT


El barril de l'amo en Tià Lladó a la LLIBRERIA BOLIC