Concorreguda inauguració de l'exposició de Kolo, Miquel i Fernando




Assistint a l'inauguració d'aquests tres joves gabellins és fàcil caure en el tòpic de parlar del prometedor futur artístic d'aquests creadors. I pot ser sigui cert, però seria una veritat incompleta. Perquè les fotografies de Kolo, els dibuixos de Miquel Moyà i les pintures de Fernando Garcia-Sotoca són una realitat tangible, que ens pot fer preveure un gran potencial però també una obra consistent amb personalitat pròpia.



Les fotografies de Kolo, la majoria en blanc i negre, transmeten una gran força. Imatges aparentment quotidianes mostren paisatges urbans, retrats i composicions molt expressives amb una gran qualitat tècnica i un tractament de la llum i la composició veritablement artística.
Dels dibuixos de Miquel poc podem dir sinó convidar a veure'ls per captar el seu veritable abast. En Miquel ja ens va sorprendre amb un magnífic còmic, amb un dibuixos de gran bellesa, i en aquesta exposició ens mostra que la seva creació va més enllà. Miquel no defuig del repte de l´ús de les noves tecnologies i els resultats són sorprenents. 
Per últim, i és una sorpresa per aquest que redacta la nota, en Fernando ens ofereix uns quadres fets a partir d'acrílics tractats després digitalment. Així aconsegueix uns quadres amb uns colors i una atmosfera especial. 
Cal veure les seves propostes, senzilles però consistents, un tast creatiu molt interessant.



L'inauguració va tenir lloc el passat dissabte dia 10 al Centre Cap Vermell, on podeu veure l'exposició durant les festes de Sant Roc, amb presència de molts d'amics. El batle de Capdepera va assistir a presentació de l'exposició oferint, als autors, un ambiciós projecte del qual ja en parlarem més endavant.

Ens han volgut fer un regal en format de vídeo gravat per en Kolo, amb ajuda de Fernando García-Sotoca, durant la seva estada a Londres (octubre-desembre de 2012).



City Of London from Kolocon on Vimeo.

http://vimeo.com/57013867